04 februari 2019 

Bijles rekenen pabo

Bijles rekenen pabo

Bijles rekenen Pabo, een goede eerste stap die je gaat zetten als je de Pabo reken toets niet hebt gehaald of je wilt je voorbereiden. Oefenen is altijd goed en daar kun je vast en zeker tips voor gebruiken. Daarom raden we je aan om bijles rekenen Pabo ook toe te passen, een paar keer in de week bijvoorbeeld. We leggen je uit hoe je dat het beste aan kunt pakken en wat de verwachtingen dan kunnen zijn. Op deze manier ben je voorbereid en weet je ook dat bijles rekenen voor de Pabotoets zeker nuttig kan zijn!

Wat gaan we behandelen?banner pabo rekentraining

Rekenen lastig?


De basis rekentoets wordt door velen als lastig ervaren. In deze toets komen de basisrekenvaardigheden aan bod, dat zou dus moeten gaan lukken. Toch vallen de resultaten van veel studenten enorm tegen. Als je weet dat je niet goed bent in het vak rekenen, is het sterk aan te raden dat jij tijd investeert in het maken van rekentoetsen. Je vindt deze online. De rekentoets moet namelijk met een voldoende worden afgesloten om te slagen of om toegelaten te worden voor een bepaalde studie. Misschien vind jij rekenen niet belangrijk en ben je goed in taal. Dat maakt niet uit, het rekenen is namelijk een verplicht vak dat je moet beheersen. Neem bijles. Je wordt door een deskundige docent begeleid en verder geholpen met de stof waarmee jij moeite hebt. Alle onderdelen van het rekenen worden behandeld, zodat jij straks in één keer zult slagen voor je rekentoets. Bijles nemen voor het vak rekenen als jij op de Pabo wilt gaan studeren is het beste initiatief dat je kunt nemen om toegelaten te worden voor je studie aan de Pabo.
 Een boom vol met getallen

Niet kunnen rekenen, een probleem voor velen:

Wanneer je niet kunt rekenen of er moeite me hebt, heb je een probleem om toegelaten te worden voor bepaalde studies. Om jouw rekenkennis te toetsen moet je enkele tests doen. Deze moeten met een voldoende worden gemaakt, ook al ben je een kei in alle andere vakken. Dat is ook logisch. Je gaat naar de Pabo met de bedoeling om later andere kinderen te onderwijzen in diverse vakken, waaronder rekenen. Beheers jij dit vak niet, dan kun je ook geen duidelijke uitleg geven aan jouw leerlingen. Je kunt samen met studiegenoten bijles rekenen nemen of individueel onder professionele begeleiding. Je kunt ook kiezen voor zelfstudie online. Goede uitleg en tips hoe jij een rekenprobleem moet aanpakken enz. behoren ook bij de bijles. Doe er je voordeel me en schrijf je in voor bijles rekenen Pabo.
 

Waarom bijles rekenen Pabo?
Als jij kiest voor een studie aan de Pabo, dan kies je ervoor om na je studie de aan jou toevertrouwde leerlingen kennis bij te brengen. Deze kennis geldt voor diverse vakken, waaronder taal en rekenen. Heb jij een talenknobbel, dan zul je geen enkele moeite hebben dit vak met een mooi resultaat op je examen af te sluiten. Is rekenen echter een groot probleem, dan is daarvoor een goede aanpak nodig. Een aanpak die vruchten afwerpt. Bijles rekenen Pabo is in dat geval een prima keuze. Na deze bijles beheers jij alle onderdelen van het vak rekenen die je tegen zult komen. Als jij je deze kennis hebt eigen gemaakt, kun jij straks als docent jouw leerlingen de basisrekenvaardigheden bijbrengen.

 reken bijles pabo

Bijles rekenen werkt positief

Eerstejaars Pabo studenten maken een entreetoets om het niveau te bepalen. Voldoet het niveau niet dan word je niet toegelaten. Er hangt dus nogal veel vanaf! In de entreetoets zit ook de vaak gevreesde rekentoets. Laat je daardoor niet bang maken, maar zorg ervoor dat je er goed op bent voorbereid. Dat kan door bijles rekenen te nemen. Bijles rekenen Pabo werkt erg positief. Jouw resultaten kunnen zelfs al na enkele rekenlessen zichtbaar verbeteren. Je krijgt tijdens de bijles goede uitleg en de manier waarop je een ingewikkelde opgave het beste kunt aanpakken. Er wordt bekeken met welke opgaven jij problemen hebt en die worden nog eens extra behandeld. Na de bijles zul jij denken "heb ik me daarover zo druk gemaakt, ik snap de stof en ga de toets goed maken".

 

Op tijd bijles nemen

Als je van jezelf weet dat rekenen niet je sterkste vak is, is het verstandig niet te wachten om bijles rekenen te nemen. Je kunt jezelf een enorme teleurstelling voorkomen. De teleurstelling dat jij jouw rekentoets onvoldoende maakt tijdens de entreetoets en daardoor wordt afgewezen als student op de Pabo, kun je voorkomen door op tijd bijles te nemen. Bijles zorgt ervoor dat je wordt bijgespijkerd voor het vak rekenen. Problemen die jij daarmee hebt, zijn snel verleden tijd als je rekenbijles neemt. Extra uitleg en het maken van diverse opgaven zorgen ervoor dat ook jij de rekenvaardigheden binnenkort beheerst. Voor de entreetoets rekenen presteer jij op een goed niveau en word je toegelaten op de Pabo als je vanaf nu de tijd neemt voor bijles rekenen.

 

Bijles rekenen voor het juiste niveau

Wil jij meteen worden aangenomen voor jouw studie aan de Pabo, zorg dan dat jouw basiskennis voldoende is. Twijfel je bijvoorbeeld aan je rekenvaardigheden, wacht dan niet totdat jij de afwijzing na de entreetoets binnen hebt, maar begin nu met het bijspijkeren van het vak rekenen. Rekenen is een belangrijk onderdeel van de entreetoets en moet met een voldoende worden afgesloten. Geen voldoende, geen studie aan de Pabo. Bij twijfel neem je bijles rekenen om het juiste niveau te behalen. Door de bijles heb jij jouw zenuwen onder controle, want je weet dat je de basisrekenvaardigheden beheerst. Vol zelfvertrouwen maak jij de rekentoets, die hoort bij de entreetoets voor de Pabo.

niveau trap 

Rekenen bijspijkeren?

Check je rekenvaardigheden door een instaptoets basisvaardigheden rekenen voor de Pabo te maken. Je ervaart welke onderdelen van het rekenen je beheerst en welke niet. Op die manier weet je precies waaraan je moet werken, welke rekenopgaven je moet oefenen. Rekenen bijspijkeren om de entreetoets voor de Pabo met een goed resultaat te maken is een prima plan. Maak opgaven waarmee je moeite hebt, doe je voordeel met de uitleg. Neem de aanpak die je tijdens de bijlessen wordt geleerd van ingewikkelde opgaven ter harte. Bereid je goed voor op de verplichte toets, zodat jij slaagt voor de officiële rekentoets van de Pabo. Je kunt bijles nemen in groepsverband of individueel, of kies jij voor zelfstudie? Bekijk de mogelijkheden van het rekenen bijspijkeren en kies voor de manier die het beste bij je past en waarvan jij denkt dat je het meeste profijt zult hebben. Het voordeel van goed kunnen rekenen is niet alleen van belang voor de entreetoets voor de Pabo, maar tevens voor je hele verdere leven. Rekenen bijspijkeren is een investering in jezelf, in jouw ontwikkeling.

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de Wiscat training. Met de Wiscat training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van de rekentoets oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op de rekentoets. Klik hier om verder te gaan.

De Pabo Rekentraining A

€ 216,-
€ 37,-
de-pabo-rekentraining-a-1
 • Wiscat training (1e jaars)
 • Alle bonussen
 • Pabo Community
 • Live support
 • Coaching via mail
 • IQ-test

De Pabo Rekentraining B

Meest Verkocht

€ 334,-
€ 57,-
 • Wiscat training (1e jaars)
 • Kennisbasis rekenen wiskunde (3e jaars)
 • Taaltoets training
 • Alle bonussen
 • Pabo Community
 • Live support
 • Coaching via mail
 • IQ-test

De Pabo Rekentraining C

€ 275,-
€ 47,-
 • Wiscat training (1e jaars)
 • Kennisbasis rekenen wiskunde (3e jaars)
 • Alle bonussen
 • Pabo Community
 • Live support
 • Coaching via mail
 • IQ-test