kennisbasis rekenen werkboek

Werkboek Kennisbasis Rekenen

In onze exclusieve werkboek kennisbasis rekenen krijg jij de zekerheid dat jij op de snelste manier jouw rekenvaardigheden naar een ongekend niveau gaat tillen!

  • Boost je rekenvaardigheden!
  • Verhoog je kans op slagen
  • Alle kennisbasis rekenen onderdelen worden behandeld in het werkboek
  • Uitgebreide uitleg & tips + oefeningen
  • Oefen met onze Kennisbasis Rekenen oefentoetsen
  • Start de kennisbasis toets rekenen met een goed gevoel!
  • Beschik over betrouwbare informatie van een gecertificeerde pabo leraar
Bestel het boek
 
” Het Werkboek kennisbasis rekenen overtrof alle verwachtingen. Heb een zeer goed beeld gekregen van de meerwaarde om me hier verder in te verdiepen en toe te gaan passen”
- Gabriëlla Bruinstroop 

Wil jij jezelf voorbereiden op de kennisbasis toets rekenen van het 3e leerjaar? Weet je niet goed waar je moet beginnen en beschik je niet over de juiste informatie? Ik heb voor jou de oplossing! 

Ik ben zo'n 10 jaar geleden afgestuurd van de pabo opleiding, ik was nog erg aan het twijfelen of ik wel echt leraar wil worden. Het les geven en kinderen helpen vond ik leuk, alleen ik zocht toch meer uitdaging. Ik ging mezelf dus verdiepen in de theorie van mijn opleiding. Ik had het gevonden, de juiste formule die ieder student nodig heeft om te kunnen slagen voor alle rekentoetsen van de pabo! ''Ik noem het ook wel de rekentoets pabo formule.'' 

Ik heb nu al duizenden mensen geholpen met het behalen van hun wiscat toets & de kennisbasis rekentoets. Ik heb van mijn ervaring een methode gevonden wat voor iedereen werkt. Pluk jij de vruchten van mijn jarenlange ervaring? 

pabo leraar Frank Coolman

10 jaar

Jaar ervaring

7

Boeken geschreven

15.076

Downloads van e-books

"Ik was zo zenuwachtig voor de kennisbasis toets rekenen, maar dankzij dit werkboek voelde ik me veel zelfverzekerder. De uitleg was duidelijk en de oefeningen waren uitdagend maar haalbaar. Ik heb mijn toets gehaald en ik weet dat dit werkboek me daarbij heeft geholpen!"

stefan_testimonial-

- Stefan Janssen

"Dit werkboek was precies wat ik nodig had om mijn rekenvaardigheden bij te spijkeren voor de kennisbasis toets rekenen. De oefeningen waren goed opgebouwd en de uitleg was helder. Ik voelde me veel beter voorbereid op de toets en ben blij dat ik dit werkboek heb gekocht!"

- Karin Vermeer

"Ik had nooit gedacht dat ik de kennisbasis toets rekenen zou kunnen halen, maar dit werkboek heeft me echt geholpen. De oefeningen waren uitdagend maar motiverend en de uitleg was precies wat ik nodig had. Ik ben zo blij dat ik dit werkboek heb gekocht en ik zou het aan iedereen aanbevelen die zich voorbereidt op de kennisbasis toets rekenen."

- Linda Verbeek

"Dit werkboek heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen te vergroten en mijn rekenvaardigheden te verbeteren. De oefeningen waren goed gestructureerd en de uitleg was heel duidelijk. Ik voelde me veel beter voorbereid op de kennisbasis toets rekenen en ik ben blij dat ik dit werkboek heb gekocht!"

dinand_van_cuijk-120x120

- Dinand van Cuijk

"Dit werkboek was een uitstekende aanvulling op mijn kennisbasis rekenen voorbereiding. De oefeningen waren uitdagend maar niet ontmoedigend en de uitleg was helder en beknopt. Ik heb veel geleerd van dit werkboek en ik ben blij dat ik het heb gekocht!"

maya_sanders-120x120

- Maya Sanders

"Dit werkboek was een geweldige investering voor mijn kennisbasis rekenen voorbereiding. De oefeningen waren zeer nuttig en de uitleg was heel duidelijk en begrijpelijk. Ik voelde me veel meer zelfverzekerd tijdens de test dankzij dit werkboek en ik ben er zeker van dat het me heeft geholpen om mijn toets te halen!"

karin_vermeer_testimonial

- Jacobine van Elst

kennisbasis rekenen werkboek
€ 59,95,-
€ 19,95,-

Werkboek Kennisbasis Rekenen

  • Alle kennisbasis rekenonderdelen 
  • 500+ Oefeningen & antwoorden
  • Uitgebreide uitleg per onderwerp


Bereid jezelf ULTIEM voor met onze Werkboek Kennisbasis Rekenen, de enige echte rekentoets pabo formule waardoor jij je slagingspercentage verhoogd naar 93%!